Waspada Corona Atawa Covid19, 3.000-An Wna Asal Cina Ditalingakeun

Published 5 days ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil Netelakeun, Pihakna Bakal Mayeng Nalingakeun Warga Nagara Asing Asal China Anu Matuh Di Jawa Barat Anu Jumlahna Teu Kurang Ti Tilu Rebuan. Dina Ragaga, Siaga Satu Corona Anu Kiwari Disebut Covid Nineteen, Masarakat Dipiharep Marake Masker Upama Katarajang Flu. Kiwari, Genep Rumah Sakit Disayagakeun Keur Ngungkulan Eta Virus.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video