Impor Dieureunan Alatan Corona, Harga Bawang Bodas Ngajaul

Published 6 months ago

3 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Harga Bawang Bodas Di Sajumlahing Pasar Tradisional Kota Sukabumi Ngajaul, Salah Sahijina Di Pasar Lettu Bakri, Kota Sukabumi. Ngajaulna Eta Harga Anu Karandapan Saprak Dua Minggu Katompernakeun Teh, Balukar Mahabuna Virus Corona Di Cina Anu Jadi Salah Sahiji Nagara Nu Ngaekspor Bawang Ka Indonesia.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video