Stok Bawang Bodas Aman Tepi Ka Bulan Maret

Published 5 days ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Masarakat Kabupaten Bandung, Dipahing Ngarasa Lewang Patali Jeung Stok Bawang Bodas Anu Kiwari Beuki Langka, Balukar Kawijakan Pamarentah Puseur Anu Ngeureunkeun Impor Ti Cina, Pikeun Saheulaan. Eta Ketak Impor Anu Dieureunkeun Saheulaan Teh, Dierong Ngabalukarkeun Harga Bawang Bodas Anu Beuki Ngajaul Kiwari.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video