Iwa Mondah Sakumna Tuduhan Dina Sidang Pamariksaan Terdakwa

Published 5 months ago

2 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Sidang Lanjutan Suap Perijinan Mega Proyek Meikarta Anu Ngabaud Sekretaris Daerah Jawa Barat Manten, Iwa Karniwa, Dipaju Di Pengadilan Tipikor Bandung. Dina Eta Sidang Teh, Iwa Karniwa Mondah Nampa Duit Anu Nitih Samiliar, Ti Neneng Rahmi Jeung Hendri Lincoln. Lian Ti Kitu, Terdakwa Ngarasa Teu Salah Patali Jeung Kasus Suap Perijinan RDTR Kabupaten Bekasi, Anu Bakal Ngawangun Mega Proyek Meikarta.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video