Pemkot Bandung Medalkeun Pamahing Ngagunakeun Asbes

Published 6 months ago

2 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pamarentah Kota Bandung Medalkeun Pamahing Ngagunakeun Asbes, Minangka Hateup Wangunan. Eta Pamahing Teh, Diatur Dina Peraturan Daerah Atawa Perda Kota Bandung, Nomor Opat Belas Taun Dua Rebu Dalapan Belas, Ngeunaan Wangunan Gedong. Dina EnasEnasna, Eta Lampah Disorang Keur Ngurangan Bahaya Tina Ketak Make Asbes Dina Wangunan.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video