Wangunan Madrasah Diniah Rugrug Katarajang Angin Puyuh

Published 6 months ago

2 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Hujan Gede Dibarung Angin Anu Ngagelebug Anu Karandapan Poe Rebo Pasosore, Ngabalukarkeun Salah Sahiji Wangunan Madrasah Diniyah Di Kabupaten Cianjur, Rugrug. Taya Korban Jiwa Dina Eta Musibah. Dina Emprona, Kagiatan Dialajar Sakumna Siswa Di Eta Sakola, Dieureunkeun Pikeun Saheulaan.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video