Pemkot Rukun Gawe Jeung Satgas Citarum Harum Ngawangun RTH

Published 1 month ago

5 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dina Raraga Milangkala Ka Tujuh Puluh Opat, Hari Bakti Pekerjaan, Pamarentah Kota Bandung Nyorang Rukun Gawe Jeung Sektor Dua Puluh Dua Satgas Citarum Harum Sarta Mangpirang Komunitas Pecinta Alam, Ngawujudkeun Program Pamarentah Kota Bandung, Keur Ngurangan Resiko Caah Di Bandung Tebeh Wetan. Salasahiji Programna Nya Eta Wetland Park, Salaku Lahan Sengserepan Cai Keur Wilayah Kota Bandung.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video