Ijin Pangwangunan di KBU Wewenang PEMPROV

Published 6 months ago

9 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bupati Bandung Barat, Aa Umbara Netelakeun, Proses Perijinan Pangwangunan Di Kawasan Bandung Utara Atawa KBU, Kudu Boga Ijin Samemehna Ti Pamarentah Provinsi Jawa Barat. Ku Kituna, Pihak Pamarentah Kabupaten Bandung Barat, Moal Sagawayah Medalkeun Ijin Mendirikan Bangunan Atawa IMB, Samemeh Aya Ijin Ti Pamarentah Provinsi Jawa Barat.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video