Warga Anu Ngaligeuh Di Jabar Ngahontal 1,9 Juta Urang

Published 9 months ago

11 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Kiwari Jumlah Warga Nu Ngalaligeuh Di Jawa Barat Kawilang Rea, Nya Eta Hiji Koma Salapan Juta Urang. Ku Kituna, Dinas Tenaga Kerja Dan Transmigrasi Jabar Satekah Polah Ngokolakeun Job Fair Atawa Bursa Kerja. Eta Bursa Kerja Anu Gratis Tur Bisa Diiluan Ku Warga Di Dua Puluh Tujuh Kabupaten Tur Kota Di Jawa Barat Teh, Dipiharep Bisa Ngurangan Sarebu Tilu Ratus Dalapan Belas Warga Nu Ngalaligeuh Di Jawa Barat.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video