20% Kaom Wanoja Di Jabar Rarabi Dina Umur Anu Tacan Manjing

Published 6 months ago

6 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dumasar Kana Data Yayasan Jari, Meh Dua Puluh Persen Kaom Wanoja Di Jawa Barat Rarabi Dina Umur Anu Tacan Manjing, Anu Ilaharna Karandapan Di Wewengkon Anu Pangegegekna Teu Mampu Sacara Ekonomi. Ku Kituna, Sakumna Warga Utamana Kolot, Kudu Bisa Ngaping Barudakna Sangkan Ulah Tepi Ka Rarabi Dina Umur Anu Tacan Manjing.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video