Kolam Retensi Cieunteung Dipapaesan Runtah

Published 6 months ago

32 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nincak Usum Ngijih, Kolam Retensi Cieunteung, Anu Pernahna Di Kecamatan Baleendah, Kabupaten Bandung, Dipapaesan Ku Runtah Anu Ngagugunung, Tepi Ka Nutupan Ngamalirna Cai Anu Ngamuara Ka Kolam Retensi. Eta Runtah Anu Ngagugunung Teh Nyambuangkeun Bau Anu Nyegak, Tur Remen Jadi Marga Lantaran Caah Di Lelewek Baleendah

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video