Taun 2020, Bandara Kertajati Resmi Dipake Pikeun Embarkasi Haji

Published 7 months ago

3 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Menteri Agama Republik Indonesia, Fachrul Razi Nembrakeun, Pamarentah Puseur Nyindekeun, Bandara Kertajati Bakal Dipake Pikeun Embarkasi Haji Jawa Barat Dina Taun Dua Rebu Dua Puluh. Lian Ti Kitu Asrama Haji Oge Bakal Diwangun Taun Ieu, Pikeun Dipake Ku Calon Jamaah Haji Taun Dua Rebu Dua Puluh Hiji.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video