Jusuf Kalla Nyangking Gelar Doktor Honoris Causa Ka-14

Published 1 week ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Wakil Presiden Republik Indonesia Manten, Jusuf Kalla, Nyangking Gelar Doktor Honoris Causa Kaopat Belas, Poe Senen Isuk-Isuk. Menteri PUPR Republik Indonesia, Basuki Hadimulyono Nembrakeun, Eta Gelar Pantes Ditampa Ku Jusuf Kalla Dumeh Tagline Leuwih Gancang Leuwih Hade Leuwih Murah, Kacida Penting Dilarapkeun Dina Dunya Bisnis Tur Pulitik Jaman Kiwari.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video