Piala Dunia U 20, Jalak Harupat Baru Siap 80 Persen

Published 1 week ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Mapag Piala Dunia U-20 Taun 2021 Nu Bakal Datang, Stadion Si Jalak Harupat, Anu Pernahna Di Kabupaten Bandung, Kapeto Ku Fifa Minangka Salah Sahiji Stadion Atawa Venue Eta Pertandingan Sepak Bola Antar Nagara. Upama Dicindekeun Lolos, Klub Sepak Bola Persib Bandung Dipahing Ngagunakeun Eta Stadion Dina Musim 2020 Anu Bakal Dipitembeyan Awal Maret Nu Bakal Datang.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video