Lapas Wanoja Ngadayakeun Kaparigelan Narapidana

Published 1 week ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Lembaga Pemasyarakatan Lain Tempat Ngadakwa, Tapi Wadah Keur Memenah Diri Tur Ngahasilkeun Karya Positif Anu Mangfaat. Salasahijina Lembaga Pemasyarakatan Perempuan Kelas Dua-A Bandung, Anu Diwewegan Ku Mangpirang Program Kamandirian. Dina Eta Program Teh, Warga Binaan Wanoja, Digeuing Pikeun Ngahasilkeun Mangpirang Karya Nu Nyongcolang Tur Boga Ajen Ekonomi Kawas Lukisan, Budidaya Pepelakan, Salon Jeung Kamonesan Unak-Anik Tina Lawon.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video