Ngurangan Keukeumeuh Lingkungan, Runtah Palastik Dirobah Jadi Paving Blok

Published 1 week ago

1 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | DERI | FIRMAN | Salah Saurang Nonoman Di Kabupaten Cianjur, Ngalakonan Inovasi Ngarobah Runtah Palastik Jadi Paving Block. Dina Emprona, Prakprakan Nyieun Eta Paving Block Teh, Dilakonan Pikeun Ngurangan Jumlah Kakeumeuhanana Lingkungan Balukar Runtah Plastik. Tapi, Eta Paving Block Tina Runtah Palastik Teh, Tacan Dijarualan Dumeh Tacan Diuji Lab.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video