BIJB Tacan Nataharkeun Maskapai Pikeun Umroh Jeung Haji | TP | BANDUNGTV

Published 4 weeks ago

8 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNGTV | IWAN M. RIDWAN | Sanajan Geus Diresmikeun Minangka Akses Miangna Jamaah Anu Rek Ibadah Umroh Jeung Haji Ti Provinsi Jawa Barat Ti Mimiti Taun 2020, Bandara Internasional Kertajati Tacan Nataharkeun Maskapai Penerbangan. Tepi Ka Kiwari Prakprakan Miangna Calon Jamaah Nu Ibadah Umroh Di BIJB Masih Ngadago Maskapai Leutik Tur Kudu Ngaliwatan Proses Transit Di Bandara Aceh.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video