Rukun Gawe Jeung Geprek Bensu, Goci Mieling Milangkala Ka 2

Published 8 months ago

3 views


placeholder-avatarBandung TV

Description

TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Komunitas Grab Jeung Gojek Anu Kabeungkeut Dina Gabungan Ojek Cianjur, Ngokolakeun Kagiatan Mieling Milangkala Anu Kadua, Di Taman Wisata Golibah Cipanas Puncak, Kabupaten Cianjur, Poe Minggu Beurang. Eta Mangratusratus Komunitas Ojek Online Ti Mangpirang Daerah Di Sakuliah Pulo Jawa, Sumatera, Makasar, Bali, Jeung Samarinda, Ilubiung Ngareuahreuah Eta Acara.

Category : News on News

Comments

There is no comments on this video